Skip to main content

Der er mange dygtige kommunikationsfolk. Vil du vide, hvorfor du skal vælge mig?

Vi havde fulgt Jannie noget tid på LinkedIn. Jannie har en evne til både at tænke og skrive med kant, humor og slagkraftig overraskelse. Vi valgte et samarbejde med Jannie, fordi hun er så markant dygtig til at spille på alle facetter. Det krydderi ville vi gerne tilføre vores virksomhed.”
(Søren Haue, MCL Nordic)
Logo Glassforever
Apport Systems
MCL Nordic
Duk Damgaard
Alona Antoch
inSEO

20 års erfaring

Du kan trygt overlade dine tekster til mig. Med mit store kendskab til SEO og  kommunikation, vil du hurtigt mærke værdien i vores samarbejde.

Din tilfredshed i fokus

Du får altid teksterne til gennemlæsning. Skal noget ændres, får du lavet det, så du bliver tilfreds. Skal der mere end én ændring til, så gør vi det.

Kæmpe vidensbank

Du får gavn af min store indsigt i kommunikation, målgrupper og kundepsykologi. Det bliver kun til din fordel, at min erfaring spænder vidt.

Vil du investere i din virksomheds succes, og lynhurtigt mærke en værdi? Ved du hvad…du er heldig, for du er havnet det helt rigtige sted:

Med mig får du en top-professionel tekstforfatter, underviser og foredragsholder. Typisk har jeg faste samarbejdsaftaler med virksomheder. Men laver også en del opgaver som freelancer.

I en verden pakket med budskaber forsøger jeg at skabe synlighed for mine kunder. Både B2B og B2C virksomheder. Med min hjælp fremstår de skarpe i deres kommunikation, bryder lydmuren, og bliver førstevalg.

Kunsten er at vise virksomheders unikke værdi. Gennem deres helt særlige Tone of Voice. Her gør jeg en forskel for dig.

Størstedelen af min vågne tid bruger jeg på på at tænke og handle i sprog. Jeg drages af formuleringer, kommunikation, ord og vendinger.

Min hjerne kører virkelig stærkt – lidt som en vindmølle ude af kontrol!

– og det bliver din fordel i vores samarbejde.

De stærke fortællinger, de skæve vinkler, det personlige præg. Det hele tiltaler mig. Jeg kan med lethed skrive i alle genrer, og det kommer dig til gavn. For mig betyder det ikke noget, hvilke tekster jeg arbejder med.

Om jeg skriver tekster med den kække, humoristiske tone. Eller om jeg skriver tekster med den professionelle mere fagspecifikke lyd. Alle tekster kan gøre en forskel. Når man ved hvordan.

Min uddannelsesmæssige baggrund er en Cand.Mag. i Dansk og Samfundsfag, og de sidste mange år har jeg undervist som lektor i bl.a. virksomhedskommunikation og markedsføring.

Som tekstforfatter har jeg skrevet et utal af hjemmesidetekster, blogindlæg, artikler, faglige E-bøger og Nyhedsbreve. Som ghostwriter har jeg hjulpet virksomheder med at skrive SoMe indhold til LinkedIn.

Udover at skrive dine tekster kan du bruge mig til at holde relevante foredrag og workshops for dine medarbejdere. Se nærmere om aktuelle emner under ”Kompetencer”.

Skal vi tage en hurtig snak?